CURSUS EHBO aan baby's en kinderen

GELDIGE CERTIFICAAT

4 UUR E-LEARNING

4 UUR KLASSIKAAL LES

Cursus EHBO aan baby’s en kinderen

Leer in 4 uur online en 4 uur klassikaal de basishandelingen van EHBO aan baby’s en kinderen. Op deze manier weet jij wat je bij de meest voorkomende ongevallen moet doen.

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimatie en gebruik AED, bewusteloosheid, verslikking, verdrinking, brandwond, huidwond, bloeding, neusbloeding, hoofdletsel, nek- en wervelletsel, vergiftiging, CO-vergiftiging, ernstige allergie, koorts en koortsstuipen, letsel aan botten, spieren en gewrichten, tand door de lip, verloren/afgebroken tand, vreemd voorwerp in neus en oor en vuiltje in het oog.

Deze cursus is goedgekeurd volgens Wet IKK (kinderopvang).  Certificaat is twee jaar geldig en te verlengen door een herhalingscursus te volgen.

CURSUS EHBO aan baby's en kinderen

€ 100,00 incl. btw

Certificaat

4 uur klasSikaal les

4 uur e-learning

Inclusief koffie en thee

Heeft u deze cursus al gevolgd en wilt u een herhalingscursus?