Cursus EHBO Sport

€100,00 INCL. BTW

GELDIGE CERTIFICAAT

6 UUR E-LEARNING

2 UUR KLASSIKAAL LES

Wat ga je leren?

Deze cursus leert je hoe je eerste hulp kunt verlenen bij verschillende soorten blessures en verwondingen die zich kunnen voordoen tijdens zowel binnen- als buitensporten. Na het volgen van deze cursus zul je in staat zijn om adequaat te reageren bij ernstige bloedingen, nek- en wervelletsel en bewusteloosheid met ademhaling. Het onderwerp reanimatie en het gebruik van een AED worden in deze cursus niet behandeld.

Handige tip: de online module af te ronden voordat je begint aan het praktijkgedeelte van de cursus. Het is aan te raden voldoende tijd in te plannen om de online module af te ronden voordat het praktijkgedeelte van start gaat. De e-learning module begint enkele dagen nadat je je inschrijving hebt voltooid. Als je een score behaalt van minimaal 80% in de e-learning module, ontvang je een Bewijs van Deelname. Met dit bewijs krijg je toegang tot de praktijkles.

 

Cursus EHBO Sport

€ 100,00 incl. btw

Certificaat

2 uur klasSikaal les

6 uur e-learning

Inclusief koffie en thee

Cursisten over ons 

Wyneke van Horssen
Wyneke van Horssen
2024-03-23
Fijne en leerzame cursus! De trainer heeft veel kennis en praktische ervaring.
Sjoerd Boerdijk
Sjoerd Boerdijk
2024-03-22
Ik heb hier een uitgebreide EHBO cursus kinderen en volwassenen gevolgd en ik kan alleen maar lovend zijn. Janneke is een enthousiaste instructeur met veel kennis van zaken. Zelfs nog geoefend met een trauma-acteur wat de situaties erg realistisch maken. Ik heb nu wel het gevoel dat ik weet wat ik moet doen in noodsituaties. Ontzettend bedankt!
Remco van Gils
Remco van Gils
2024-03-14
Op deze prachtige en goed bereikbare trainingslocatie heb ik de herhalingscursus Reanimatie voor volwassen, kinderen en babies gevolgd. Janneke is een fijne instructrice met kennis van zaken. Ze brengt de stof luchtig en met de nodige humor. Alle trainingsmaterialen zijn netjes. Het mooiste vind ik dat je Reanimatie sessie zichtbaar gemaakt kan worden op het scherm zodat je kan zien of je effectief reanimeert en wat je eventueel nog kan verbeteren. Ik kan iedereen aanraden een cursus bij VTS Ehbo-training te volgen. Ik kom zeker terug voor een vervolgtraining.
Uwe Meuter
Uwe Meuter
2024-03-01
Cursus EHBO en Reanimatie gevolgd. Na de online module hier de praktijk gehad. Alles keurig verzorgd. Mooie locatie en vakkundig personeel. Dankzij de kleine groep genoeg aandacht voor iedereen. Echt een aanrader.
Lisa Nijenhuis
Lisa Nijenhuis
2024-02-24
Super fijne en leerzame cursus waarbij alles goed is verzorgd!
Stephan van der Heijden
Stephan van der Heijden
2024-02-01
Mooie trainingsruimte, deskundig en vakbekwaam docent, fijne lunch. Veel geleerd, bedankt. Ik kom weer eens terug voor de herhaling.
Tom de Ouden
Tom de Ouden
2024-01-27
Praktijkgerichte cursus. Zeer kundige EHBO instructeur en goed gefaciliteerd!
Madelin
Madelin
2024-01-16
Supergoede, leerzame en goed verzorgde cursus. Hele fijne mensen en lekkere catering met alles erop en eraan. Top!
Lysanne Niesing
Lysanne Niesing
2023-11-02
Fijne en duidelijke cursus, Bij Janneke de cursus EHBO voor kinderen en babys gevolgd. Mooie locatie, goed bereikbaar en lekkere koffie! Fruit tijdens de pauze was heerlijk verfrissend. Mooie nette ruimtes, oefenpoppen en AEDs. Ruimtes voor vragen en eigen ervaringen. Voor herhaling over 2 jaar kom ik zeker graag terug! Bedankt voor de kennis en gezelligheid
Saskia Zieltjens
Saskia Zieltjens
2023-10-21
Voor mijn NGS Sportmassage zocht ik een passende cursus voor reanimatie en EHBSO. De locatie is makkelijk bereikbaar, de prijs is goed en zo ook de kwaliteit van de cursus. Alle belangrijke aspecten worden al heel duidelijk uitgelegd tijdens de online lessen, zodat je goed voorbereid bent op de praktijkles. De praktijkles is goed verzorgd met duidelijke voorbeelden. Kortom de moeite waard!