Cursus EHBO Sport

€100,00 INCL. BTW

GELDIGE CERTIFICAAT

6 UUR E-LEARNING

2 UUR KLASSIKAAL LES

Wat ga je leren?

Deze cursus leert je hoe je eerste hulp kunt verlenen bij verschillende soorten blessures en verwondingen die zich kunnen voordoen tijdens zowel binnen- als buitensporten. Na het volgen van deze cursus zul je in staat zijn om adequaat te reageren bij ernstige bloedingen, nek- en wervelletsel en bewusteloosheid met ademhaling. Het onderwerp reanimatie en het gebruik van een AED worden in deze cursus niet behandeld.

Handige tip: de online module af te ronden voordat je begint aan het praktijkgedeelte van de cursus. Het is aan te raden voldoende tijd in te plannen om de online module af te ronden voordat het praktijkgedeelte van start gaat. De e-learning module begint enkele dagen nadat je je inschrijving hebt voltooid. Als je een score behaalt van minimaal 80% in de e-learning module, ontvang je een Bewijs van Deelname. Met dit bewijs krijg je toegang tot de praktijkles.

 

Cursus EHBO Sport

€ 100,00 incl. btw

Certificaat

2 uur klasSikaal les

6 uur e-learning

Inclusief koffie en thee

Cursisten over ons 

Uitstekend
Gebaseerd op 64 recensies
Storm Sebrechts
Storm Sebrechts
2023-07-04
Een leuke cursus dat geweldige uitgelegd werd door ferdinand. Een leuke leerzame maar ook grappige manier van lesgeven. Niet alleen de “text book” uitleg, maar ook tips voor in de praktijk. De tijd ging heel snel en alles was goed verzorgd. Bedankt!
Corinne Buschhueter
Corinne Buschhueter
2023-07-04
Top cursus!!!! Geweldige les gehad met heel inspirerende instructeurs! Daarnaast nog lekker eten en mooie locatie van binnen. Ga er zeker weer terug 🙂
Es Kers
Es Kers
2023-06-22
Vorig jaar de ehbo curcus kinderen en baby's gevolgd bij Janneke en ik vond haar manier van communiceren zo fijn dat ik dacht dit jaar doe ik de uitgebreide Ehbo curcus. de curcus van 22/6 werd gegeven door ferdinand en ook hij heeft een hele fijne manier van communiceren. De tijd ging heel snel en het was een hele leerzame dag.
Denise Perik
Denise Perik
2023-06-14
Samen met mijn moeder de kinder en baby EHBO cursus gevolgd. Ondanks dat de online cursus erg veel stof betrof (wel 6 uur zoet), hebben wij de cursus als extreem prettig, waardevol en leerzaam ervaren. Het praktijk gedeelte voelde als een prive les, aangezien we maar met zn drieeen waren. Professioneel, heldere uitleg en alle ruimte tot het stellen van vragen en oefenen. Ook nog eens heerlijk lekkers bij de koffie en thee. Een grote aanrader!
Dionne Hempenius
Dionne Hempenius
2023-06-10
Na de curcus bij instructrice Janneke te hebben gevolgd, stapte ik een stuk zelfverzekerder de deur uit. Een fijne informatieve curcus met duidelijke uitleg en een fijn tempo. Zeker een aanrader!
Travelxl Mathe de Groot de Groot
Travelxl Mathe de Groot de Groot
2023-05-25
Goede ervaring! Mooie nette locatie, heldere duidelijke uitleg en verdieping bij de onderwerpen door Janneke en Ferry. Uitstekende catering met heerlijke koffie en (Vegan) lunch en versnapering. Genoeg materiaal om mee te oefenen met moderne reanimatiepoppen waarbij je online gelijk je resultaten kunt zien en bespreken. Dit bedrijf is aanrader voor volgen van EHBO opleidingen.
Chris Visser
Chris Visser
2023-05-20
Ik heb de cursus EHBO volwassenen en kind gedaan. Zeer uitgebreid, mooie locatie en goede instructeur. Een prima lunch. Top geregeld dus
lea renses
lea renses
2023-05-18
Prima voor elkaar.
Feike Klein
Feike Klein
2023-05-16
Hele leuke en weer leerzame herhaalcursus gevolgd!
I. de Jager
I. de Jager
2023-05-16
Janneke is een kundige, energieke en open instructrice. Je kan met al je vragen aankomen die zij dan direct op groepsniveau behandelt. Ik ben in voor de volgende herhalingscursus over 2 jaar! Succes Janneke met jullie initiatief.