CURSUS EHBO

€125,00 INCL. BTW

GELDIGE CERTIFICAAT

8 UUR E-LEARNING

4 UUR KLASSIKAAL LES

Cursus EHBO – word zelfverzekerd in noodsituaties

Leer in deze EHBO-cursus alle vaardigheden om eerste hulp te verlenen, inclusief reanimeren en het gebruik van een AED.

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: Een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimatie en gebruik AED, bewusteloosheid, verslikking, brandwond, huidwond, bloeding, bloedneus, vergiftiging, letsel aan botten, spieren en gewrichten, hoofdletsel, nek- en wervelletsel, pijn op de borstkas en beroerte.

Bij goed gevolg ontvangt u een Europees erkend Rode Kruis certificaat. Het certificaat is twee jaar geldig en te verlengen door een herhalingscursus te volgen.

CURSUS EHBO

€ 125,00 incl. btw

Certificaat

4 uur klasSikaal les

8 uur e-learning

Inclusief koffie en thee

Heeft u deze cursus al gevolgd en wilt u een herhalingscursus?

Reviews

 

Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de cursus Cursus reanimatie en AED. Prima uitleg, ruime gelegenheid om te oefenen met nuttige feedback en uitstekende catering! Al met al een zeer positieve ervaring.

16-08-2021

Josephine Bersee

Reanimatie & AED cursist

Mijn praktijkdag gehad in Wormerveer, gegeven door Ferdinand. Een fijne en rustige instructeur en nog extra zaken geleerd wat te doen bij kinderen in sommige gevallen. De training werd gehouden in een mooi pandje wat goed aan te rijden is en we kregen ook nog een klein lunchboxje…hartstikke goed verzorgd! Een super ochtend gehad!

Dank je wel ik keer bij jullie terug.

7-11-2021

Wieteke Aal

Cursus EHBO