Herhalingscursus uitgebreide EHBO aan volwassenen, kinderen en baby's

€185,00 INCL. BTW

GELDIGE CERTIFICAAT

10 UUR KLASSIKAAL LES

Herhalingscursus uitgebreide EHBO aan volwassenen, kinderen en baby’s

In deze EHBO-herhalingscursus fris je al jouw kennis op over het verlenen van eerste hulp aan kinderen en volwassenen bij de meest voorkomende ongelukken en verschillende ernstige situaties.

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en Eerste hulpverlenen bij een huidwond, bloeding, brandwond, bewusteloosheid, letsels aan botten, spieren en gewrichten, verslikking, hoofd- en wervelletsels, pijn op de borstkas, beroerte, dreigende flauwte, hersenschudding, insectensteek, tekenbeet, kortademigheid, hyperventilatie, onderkoeling, hitteslag, diabetes, epilepsie, koortsstuipen en een geamputeerd lichaamsdeel.

De cursus voldoet aan de wet IKK. Bij goed gevolg ontvangt u een Europees erkend Rode Kruis certificaat dat 2 jaar geldig is.

Herhalingscursus uitgebreide EHBO aan volwassenen, kinderen en baby's

€ 185,00 incl. btw

Certificaat

10 uur klasSikaal les

Inclusief LUNCH, koffie en thee

Reviews

Geweldige dag gehad, vol kennis, energie en verhalen van de docent. Prettig om te oefenen in de praktijk en hele goede uitleg, met humor. 

 

Enorm bedankt!

16-03-2022

Joske Daamen

Cursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen

Dank voor de leuke cursusdag!

de cursus was veel degelijker en completer dan ik had verwacht, goede docenten, geen overbodige info, en zeer toegankelijk. wat mij betreft een aanrader.

25-02-2022

Ernest Dobber

Cursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen

Zeer leerzame en leuke dag gehad bij VTS-EHBO.

De manier van de (+/- 16 uur) online module +8 uur klassikaal bij de cursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen beviel mij erg goed.

Thuis kan je met de stof bezig zijn wanneer je wilt en op locatie ging de dag ook zo voorbij doordat je lekker bezig bent (geen examenstress!!) De instructeurs waren enthousiast. Cursusruimtes zijn goed verzorgd. Voldoende oefenmateriaal. Heerlijke lunch.

Zeker een aanrader om je EHBO (herhaal)cursus bij VTS te doen!

14-02-2022

Lotte

Cursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen