Reanimatie en AED

€65,00 INCL. BTW

GELDIGE CERTIFICAAT

         

4 UUR KLASSIKAAL LES

Reanimatie en AED

Leer in een korte cursus te reanimeren en een AED te bedienen. Weet wat je moet doen als iemand bewusteloos is of een hartstilstand heeft.

In deze reanimatiecursus leer je hoe je moet reanimeren en een AED gebruikt. Tijdens de cursus controleer je hoe of een slachtoffer bij bewustzijn is en of deze persoon nog ademt. Ook het geven van borstcompressies en beademen komen aan bod.

Na het volgen en goed afronden van de cursus, krijg je na afloop een Europees erkend Rode Kruis certificaat, dat 2 jaar geldig is. Deze is de verlengen door een herhalingscursus te volgen.

 

Reanimatie en AED

€ 65,00 incl. btw

Certificaat

4 uur klassikaal les

Inclusief koffie en thee

Heeft u deze cursus al gevolgd en wilt u een herhalingscursus?

Reviews

 

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de cursus is opgebouwd: eerst verplichte e learning, waardoor het klassikale deel kort en inspirerend is. Complimenten voor de enthousiaste wijze waarop de trainer het klassikale deel begeleidde.

20-12-2022

Jelle Brouwer

Reanimatie & AED cursist

Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de cursus Cursus reanimatie en AED. Prima uitleg, ruime gelegenheid om te oefenen met nuttige feedback en uitstekende catering! Al met al een zeer positieve ervaring.

16-08-2021

Josephine Bersee

Reanimatie & AED cursist

Dank voor de duidelijke uitleg! Veel bijgeleerd tijdens mijn cursus. Al het materiaal professioneel en erg schoon. Zeker in Corona-tijd is dit belangrijk. Aanrader in de Zaanstreek.

07-05-2021

Laura Eijk

Reanimatie & AED cursist