Reanimatie en AED

€65,00 INCL. BTW

GELDIGE CERTIFICAAT

         

4 UUR KLASSIKAAL LES

Reanimatie en AED

Leer in een korte cursus te reanimeren en een AED te bedienen. Weet wat je moet doen als iemand bewusteloos is of een hartstilstand heeft.

In deze reanimatiecursus leer je hoe je moet reanimeren en een AED gebruikt. Tijdens de cursus controleer je hoe of een slachtoffer bij bewustzijn is en of deze persoon nog ademt. Ook het geven van borstcompressies en beademen komen aan bod.

Na het volgen en goed afronden van de cursus, krijg je na afloop een Europees erkend Rode Kruis certificaat, dat 2 jaar geldig is. Deze is de verlengen door een herhalingscursus te volgen.

 

Reanimatie en AED

€ 65,00 incl. btw

Certificaat

4 uur klassikaal les

Inclusief koffie en thee

Heeft u deze cursus al gevolgd en wilt u een herhalingscursus?

Cursisten over ons

 

VTS EHBO-training
5.0
Gebaseerd op 68 beoordelingen
powered by Google
Marije WiegerinckMarije Wiegerinck
15:59 13 Sep 23
Deskundige en vriendelijke instructeur. Volop de kans om te oefenen en vragen te stellen.
Stijn HelmerStijn Helmer
08:48 13 Sep 23
Uitstekende cursus en erg vriendelijke cursist. Faciliteiten zien er erg goed uit. Catering was ook perfect. Valt erg aan te raden.
Denise BeekveltDenise Beekvelt
21:02 10 Sep 23
Duidelijke uitleg en een leerzame cursus. Fijn om te weten wat te doen in nood situaties. Ik raad het iedereen aan om hier een cursus te volgen! Vooral nu wij een klein kindje hebben is het fijn om meer kennis te hebben. Ook al hopen wij het nooit te hoeven gebruiken.
ChiaraChiara
12:55 20 Aug 23
Erg fijne, moderne en schone locatie om een EHBO-les te mogen volgen! Instructeurs zijn zeer vriendelijk en geven op een fijne manier les.
Kimberly de RomijnKimberly de Romijn
07:51 19 Jul 23
Ik ben zo blij dat ik de Uitgebreide EHBO cursus heb gevolgd! Samen met mijn partner heb ik deze cursus gevolgd en we zijn allebei zeer tevreden over de kwaliteit van de cursus. De E-learning was bijzonder leerzaam en de lessen op locatie waren fantastisch. De leraren waren super leuk en hebben ons veel bijgebracht. Ook het eten was heerlijk en een leuke bonus.
Denise PerikDenise Perik
17:09 14 Jun 23
Samen met mijn moeder de kinder en baby EHBO cursus gevolgd. Ondanks dat de online cursus erg veel stof betrof (wel 6 uur zoet), hebben wij de cursus als extreem prettig, waardevol en leerzaam ervaren. Het praktijk gedeelte voelde als een prive les, aangezien we maar met zn drieeen waren. Professioneel, heldere uitleg en alle ruimte tot het stellen van vragen en oefenen. Ook nog eens heerlijk lekkers bij de koffie en thee. Een grote aanrader!
Goede ervaring! Mooie nette locatie, heldere duidelijke uitleg en verdieping bij de onderwerpen door Janneke en Ferry. Uitstekende catering met heerlijke koffie en (Vegan) lunch en versnapering. Genoeg materiaal om mee te oefenen met moderne reanimatiepoppen waarbij je online gelijk je resultaten kunt zien en bespreken. Dit bedrijf is aanrader voor volgen van EHBO opleidingen.
js_loader