Reviews

Cursisten over ons

Het was weer als vanouds keurig geregeld. Een mooie locatie zo in jullie nieuwe pand. En de uitleg was helder en duidelijk. 

 

1-04-2022

Sander Smit

Herhalingscursus Reanimatie & AED

Zeer tevreden met de training. 

De te verrichten stappen bij reanimatie heb ik nu als een rijtje in mijn hoofd en handen.

Enige opmerking misschien: iets meer aandacht voor de cijfers over aantal reanimaties door leken, per jaar, de slagingskans van reanimaties en de mate van herstel.

 

1p-04-2022

Willem Oosterberg

Cursus Reanimatie en AED

Geweldige dag gehad, vol kennis, energie en verhalen van de docent. Prettig om te oefenen in de praktijk en hele goede uitleg, met humor. 

 

Enorm bedankt!

16-03-2022

Joske Daamen

Cursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen

Zeer leerzame en leuke dag gehad bij VTS-EHBO.

De manier van de (+/- 16 uur) online module +8 uur klassikaal bij de cursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen beviel mij erg goed.

Thuis kan je met de stof bezig zijn wanneer je wilt en op locatie ging de dag ook zo voorbij doordat je lekker bezig bent (geen examenstress!!) De instructeurs waren enthousiast. Cursusruimtes zijn goed verzorgd. Voldoende oefenmateriaal. Heerlijke lunch.

Zeker een aanrader om je EHBO (herhaal)cursus bij VTS te doen!

14-02-2022

Lotte

Cursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen

Dank voor de leuke cursusdag!

de cursus was veel degelijker en completer dan ik had verwacht, goede docenten, geen overbodige info, en zeer toegankelijk. wat mij betreft een aanrader.

25-02-2022

Ernest Dobber

Cursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen

Fijne, leerzame cursusdag gehad bij de cursus reanimatie & AED voor volwassenen, kinderen en baby’s. Vanuit Amsterdam was het maar 15 minuten rijden. Goede locatie, de dag vloog om door de bevlogen en heldere uitleg van instructeur Janneke en genoten van de lekkere catering. Dank jullie VTS ehbo training!

21-11-2021

Claudia van der Kroon

Cursus EHBO

Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de cursus Cursus reanimatie en AED. Prima uitleg, ruime gelegenheid om te oefenen met nuttige feedback en uitstekende catering! Al met al een zeer positieve ervaring.

16-08-2021

Laura Eijk

Reanimatie & AED cursist

Britt en ik vonden het een enorme leerzame cursus en zijn er klaar voor om ons op te geven als Burgerhulpverlener. Janneke is een fijne relaxte trainer. De faciliteiten zijn mooi en goed verzorgd en ook de snack en lunch waren boven verwachting goed en vooral lekker. Echt een grote aanrader om bij deze zussen de cursus te volgen.

17-08-2021

Nicole Meijer

Cursist reanimatie & AED baby's, kinderen en volwassenen

Als toekomstige oppas oma heb ik de cursus Eerste hulp aan baby’s en kinderen gevolgd.

Marieke geeft op een prettige en duidelijke manier les en is zeer terzake kundig. Er was ruim voldoende oefenmateriaal aanwezig.

De verzorging was top, zo ook de mooie locatie. Bovendien werd er heel goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Een cursus volgen bij VTS-EHBO trainingen is een absolute aanrader.

14-09-2021

Mirjam Everhard

Cursist reanimatie & AED baby's en kinderen

Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de cursus Cursus reanimatie en AED. Prima uitleg, ruime gelegenheid om te oefenen met nuttige feedback en uitstekende catering! Al met al een zeer positieve ervaring.

16-08-2021

Josephine Bersee

Reanimatie & AED cursist

Op 29 oktober mijn praktijkdag gehad in Wormerveer, gegeven door Ferdinand. Een fijne en rustige instructeur en nog extra zaken geleerd wat te doen bij kinderen in sommige gevallen. De training werd gehouden in een mooi pandje wat goed aan te rijden is en we kregen ook nog een klein lunchboxje…hartstikke goed verzorgd! Een super ochtend gehad!

Dank je wel ik keer bij jullie terug.

7-11-2021

Wieteke Aal

Cursus EHBO

Meer dan ik had verwacht!

Het was een erg goede en leuke praktijk dag met een enthousiaste instructeur, dat maakt echt het verschil. Fijn dat de instructeur ook problemen/uitdagingen uit het ‘echte’ leven besprak. Fijn om de uitgebreide oefenpoppen en materialen te gebruiken.

Mooie en schonen cursusruimte/kantoor en de lunch was uitstekend geregeld.

De lotus maakte de cursus dag af.

 

20-09-2021

Tom van Deursen

Cursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen

Goed verzorgde cursus! Fijne locatie met eigen parkeerplaatsen. Schone ruimte dus fijn om de cursus in te volgen (en goed lekker eten voor de lunch). Erg blij met de instructeur die zijn vak goed verstaat! Duidelijk en vriendelijk.

Al bij al het geld zeker waard en ik kom ook zeker terug!

20-10-2021

Sander Mier

Cursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen