workshop eerste hulp bij drank- en drugsongevallen

€70,00 INCL. BTW

GELDIGE CERTIFICAAT

1 UUR E-LEARNING

3 UUR KLASSIKAAL LES

Workshop Eerste hulp bij drank en drugsongevallen (EHBDD)


Dit is een interessante workshop voor iedereen die erin geïnteresseerd is en zeker voor leraren, jeugdwerkers, zorgmedewerkers en horecamedewerkers. Het online gedeelte is 1 uur en het klassikale deel 3 uur. Er is geen vooropleiding vereist en dus voor iedereen toegankelijk.

Voorafgaand aan het klassikale deel volgt u een online module. Hierin leert u welke verschillende middelen in omloop zijn en wat hun effecten zijn. Tijdens het klassikale deel gebruikt de Rode Kruis instructeur een speciale middelenkoffer waarin verschillende soorten drank en drugs zitten. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de middelen en hun effecten. Tijdens de workshop ervaart u met behulp van speciale brillen wat het effect is van een bepaald middel. Ook leert u om te gaan met iemand die onder invloed is en hulp nodig heeft.

Na afloop van de workshop weet u welke middelen gebruikt worden, wat de gewenste en ongewenste effecten van middelen zijn en hoe u problemen bij middelengebruik herkent en wat u moet doen.

Workshop EHBDD

€ 70,00 incl. btw

Certificaat

3 uur klassikaal les

1 uur e-learning

Inclusief koffie en thee